avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare costuri incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare costuri incalzire

As dori sa stiu cum se face plata caldurii pentru apartamentele deconectate de la RADET (cu centrala proprie) : in blocul nostru acesti proprietari platesc o suma minima pentru conductele ce trec prin apartamente, dar nu platesc nimic pentru caloriferele din partile comune.
Cel mai recent răspuns: ruxyradu , utilizator 11:08, 29 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma de platit de catre proprietarii care au centrale de incalzire individuale trebuie sa cuprinda si incalzirea partilor comune ale condominiumului.
Va ramane sa cereti cenzorului confirmarea ca acest lucru este prins in calcul cotizatiilor la intretinere in AP-ul dvs.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Demos, utilizator
In cazul apartamentelor debransate de la sistemul centralizat de alimentare cu utilitati in sistem centralizat,exista norme speciale care prevad coeficient de 15-30 % pentru parti comune
Multumesc, dar as vrea sa stiu unde gasesc aceste norme.
Puteti sa-mi spuneti baza legala pentru acest calcul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota consum parti comune/centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre ... (vezi toată discuția)
Repartitoare in apartament debransat Ngabim Ngabim Am cumparat un apartament debransat din 2002 la care am gasit repartitoare pe caloriferele debransate. Culmea e ca se plateste serviciu de exploatare pe aceste ... (vezi toată discuția)
Plata caldura subsol bloc si tevi apartament enecarol enecarol Locuiesc intrun bloc cu 19 apartamente in mun Buzau care este racordat la incalzire centralizata pendinte de RAM - 17 apartamente au fost debransate de la ... (vezi toată discuția)