avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere de copil dupa anii lucrati la Londra
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere de copil dupa anii lucrati la Londra

Buna ziua.
As vrea sa cer ajutorul Dvs.in legatura cu concediul de crestere de copil.
Sunt cetatean roman, dar momentan locuiesc la Londra si lucrez aici.
Sunt insarcinata.
As vrea sa ma mut acasa in Romania inainte sa nasc.
Intrebarea mea este daca anii lucrati la Londra pot fi luati in considerare in calculul concediului de crestere de copil sau in ce conditii pot sa iua concediu de crestere de copil si in ce conditii pot sa primesc indemnizatia de crestere de copil in Romania dupa anii lucrati la Londra?
Multumesc pentru raspunsul Dvs.
Cu stima,
Nagy Erika

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil aneleena aneleena Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si lucrez in Romania de 8 ani in diverse locuri de munca. Intentionez ca imediat ce voi intra in concediul prenatal sa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? trifan1985 trifan1985 sunt o viitoare mamica insarcinata in 6 luni,sunt in concediu de risc maternal momentan,o sa merg sa nasc in italia.as vrea sa stiu daca mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani annynna2003 annynna2003 Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se ... (vezi toată discuția)