Pascal19 
	    	Utilizator

Pascal19 
	    	Utilizator	    

Stefan.Buzoianu 
	    	Utilizator

Stefan.Buzoianu 
	    	Utilizator	    

Verificarea dosarului s-a efectuat la inscriere .
Odata ce ati sustinut proba scrisa este greseala lor ca nu au observat acest aspect al experientei
Faceti o contestatie catre directorul spitalului
 Stefan.Buzoianu 
	    	Utilizator

Stefan.Buzoianu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dansidana	                   

DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE .
CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
	                    dansidana	                   

DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE .
CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)

edy21	                   

Cum pot contesta un examen sustinut pentru ocuparea unui loc de munca,deoarece din 6 persoane 5 au luat note sub 5 si una nota 9.87.                          ... (vezi toată discuția)
	                    edy21	                   

Cum pot contesta un examen sustinut pentru ocuparea unui loc de munca,deoarece din 6 persoane 5 au luat note sub 5 si una nota 9.87.                          ... (vezi toată discuția)

madalyna45	                   

Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
	                    madalyna45	                   

Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)