avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie

As dori sa stiu daca in calculul indemnizație pentru creșterea copilului, cei 85% din ultimele 12 luni intra si diurnă externă. Mentionez ca eu lucrez ca sofer de camion pe comunitate si pe langa salariu primesc si diurnă in perioada de deplasare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 30 Ianuarie 2019
Numai in situaţia în care angajatorul are obligaţia de a reţine şi plăti impozit pe venit şi contribuţii sociale diurna va fi luată în calcul la stabilirea nivelului indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

Altfel spus, numai diurna care depaseste limita a de 2,5 ori nivelul legal stabilit prin hotărâre a Guvernului pentru personalul din instituţiile publice va intra in calculul indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cutepov cutepov La calcularea ICCse ia in calcul diurna??????Exemplu salariu lunar net4629+66ron/zi diurna lunar1980 activitatea firmei se desfasoara in Franta...deci la ... (vezi toată discuția)
Impozitarea diurnei og 8/2013 22.08.2009 22.08.2009 va rog a ma ajuta la urmatoarea intrebare : Cf. OG 8/20013 de la 01.02.2013 \\"g) indemnizaţiile primite pe perioada delegării şi detaşării ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cutepov cutepov Buna ziua...1daca am schimbat locul de munca de doua ori si am avut concediu fara plata o luna de zile mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)