avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Nu ami mai răspunde avocatul italian
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Nu ami mai răspunde avocatul italian

Ce trebuie sa fac si unde ma pot adresa ca acest domn sa mi restituie toți bani?
Cel mai recent răspuns: Ceherezada , utilizator 09:34, 30 Ianuarie 2019
Va adresați asociației profesionale a avocaților din localitatea unde va aflati , asociatie similara baroului de av din Romania.
Va multumesc anticipat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Va adresați asociației profesionale a avocaților din localitatea unde va aflati , asociatie similara baroului de av din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia consilierilor juridici ? catalin_dragomir30 catalin_dragomir30 buna ziua ! sunt consilier juridic si sunt membru al Asociatiei Consilierilor Juridici, din anul 2004, cu legitimatie si cotizatia la zi. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Partaj morunas morunas Buna dimineata,aparatorul meu in procesul de partaj a decedat,cum ar trebui sa procedez acum?Mentionez ca am platit suma ceruta pentru acest proces de partaj. (vezi toată discuția)
Exista prevedere legala prin care o persoana juridica poate fi scutita de la plata cheltuielilor de intretinere ? albuemanoil albuemanoil In frumosul meu oras , TULCEA , unul din consilierii locali , de profesie avocat , detine in cadrul asociatiei de proprietari sediul principal profesional si ... (vezi toată discuția)