avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere si reluare concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere si reluare concediu de crestere a copilului

Buna ziua,
Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti cu aceasta problema!
Odata intrerupt concediul de crestere a copilului de pana la 2 ani pentru a reveni la munca pentru o perioada de o luna, la finalul careia urmeaza sa termin contractul de munca de comun acord, mai poate fi reluat ulterior impreuna cu indemnizatia aferenta? Cum trebuie procedat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 30 Ianuarie 2019
Mai poate fi reluat ulterior impreuna cu indemnizatia aferenta ..... pentru acte intrebati la AJPIS, avand in vedere ca aveti deja dosarul aprobat.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar stimulent insertie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in ce situatii se aplica [b]art. 24 lit.a)[/b] din HG 52/2011 privind Normele metododolgice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o situatie si nu inteleg cum sa procedez,iar angajații ... Cristina1503 Cristina1503 Bună ziua, Am o situatie si nu inteleg cum sa procedez,iar angajații de la casa de sănătate si de la ajpis nu m-au lămurit deloc. Am fost în concediu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie brigittalengyel brigittalengyel buna ziua am si eu o intrebare fetita mea inplineste 2 ani in 3 septembrie 2016 intrebarea mea este pot sa beneficiez de stimulent de insertie pana la 3 ... (vezi toată discuția)