avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Putem recupera tva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Putem recupera tva

Buna ziua am cumparat o masina din germania si au trecut 6 luni si inca nu am putut recupera tVa inapoi
Cel mai recent răspuns: 21ariana , utilizator 19:57, 30 Ianuarie 2019

21ariana a scris:

Buna ziua am cumparat o masina din germania si au trecut 6 luni si inca nu am putut recupera tVa inapoi.ce trebuie sa fac sa il primesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva la o masina cumparata din germania Ad33 Ad33 Am cumparat o masina din Germania,la care am platit tva pe persoana fizica,statul roman m-a obligat sa platesc din nou tva in Romania,stie cineva care sunt ... (vezi toată discuția)
Am încercat să înmatriculez în românia o mașină nouă, cumpărată în italia, și mi s-a cerut să plătesc din nou tva. este normal? huiualexandru huiualexandru Buna ziua. Astăzi am incercat sa înmatriculez in Romania, masina cumpărată noua din Italia, in mai 2018. Sunt persoana fizica, iar la anaf mi-au cerut sa ... (vezi toată discuția)
In românia se plătește tva la o mașina second hand? Apartament2018 Apartament2018 In România se plătește tva la o mașina second hand(peste 6 luni/6k km utilizare) cumpărată ca PF de la persoana fizica sau firma? de asemenea dacă ... (vezi toată discuția)