avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA In România se plătește tva la o mașina second hand?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

In România se plătește tva la o mașina second hand?

In România se plătește tva la o mașina second hand(peste 6 luni/6k km utilizare) cumpărată ca PF de la persoana fizica sau firma? de asemenea dacă mașina este cumpărată din EU care sunt regulile tva? Dacă cumpăr din germania PF sau de la firma și plătesc tva, trebuie ulterior sa plătesc și in românia și apoi sal cer înapoi pe cel plătit in germania?

mersi
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara officemariana officemariana BUNA ZIUA. Va multumesc ca ne ajutati Sint o firma neplatitoare de tva in romania si doresc o achizite remorca auto noua din germania(cam 2000 euro).POT face ... (vezi toată discuția)
Tva masina sh spatiul intracomunitar IoanaVT IoanaVT Buna ziua! Am achizitionat o masina sh de la un dealer din Germania (firma care nu aplica tva doar la marja de profit), pe persoana fizica, pentru care am ... (vezi toată discuția)