Tredici 
	    	Utilizator

Tredici 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Buna seara și mulțumesc pentru răspuns.Dupa succesiune persoana care a cumpărat drepturile succesorale poate invoca uzucapiune ? Menționez faptul ca persoana care a cumpărat drepturile este un cumpărător nou care nu a avut niciodată legătura cu moștenirea.
 Tredici 
	    	Utilizator

Tredici 
	    	Utilizator	    

Maria010998	                   

Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)
	                    Maria010998	                   

Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)

MarcelVisan	                   

Bună ziua,
Am nevoie de îndrumare în legătură cu o dezbatere succesorală. Situația este următoarea:
Există un teren înscris pe un titlu comun cu ... (vezi toată discuția)
	                    MarcelVisan	                   

Bună ziua,
Am nevoie de îndrumare în legătură cu o dezbatere succesorală. Situația este următoarea:
Există un teren înscris pe un titlu comun cu ... (vezi toată discuția)

madalinamrn	                   

Matusa mea este decedata din anul 2000. Nu s-a dezbatut succesiunea nici pana astazi. Ce se poate face? De la diverse persoane am inteles ca nu se mai poate si ... (vezi toată discuția)
	                    madalinamrn	                   

Matusa mea este decedata din anul 2000. Nu s-a dezbatut succesiunea nici pana astazi. Ce se poate face? De la diverse persoane am inteles ca nu se mai poate si ... (vezi toată discuția)