avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Directia venituri buget local sector 2 Bucuresti
Discuție deschisă în Executare silită

Directia venituri buget local sector 2 Bucuresti

Buna ziua,
Miercuri, 30.01.2019, Directia venituri buget local sector 2 Bucuresti mi-a pus poprire pe cont pentru o amenda de circulatie din anul 2014. Amenda fiind platita in 2014 in 48 de ore. Joi, 31.01.2018, am fost cu chitanta la acestia si am facut dovada platii, dovada care se regasea si la ei in sistem.
La momentul actual astept sistarea popririi. O data cu poprirea din cont au fost sustrasi 220 de lei iar ieri au fost virati in contul meu 102 lei, ambele tranzactii fiind realizate de aceeasi entitate, Directia venituri buget local sector 2 Bucuresti. Tranzactie de 102 lei este un mister, nu stiu de ce mi s-au virat acesti bani, nici banca nu a putut sa imi ofere detalii cu privire la aceasta tranzactie.
In timpul discutiei cu biroul de recuperare/executari silite al acestei entitati mi s-a adus la cunostinta ca mi-au fost trimise doua adrese referitoare la aceasta amenda (una in 2015 si una in 2017) prin curier dar curierul le-a returnat lor, in urma acestor adrese mi s-a spus ca restanta mea a fost postata la ei pe site si ca este vina mea ca nu am verificat site-ul lor unde figuram ca rau platnica (intrebare de logica simpla: ce as cauta pe acel site eu neavand nimic in proprietate personala si stiind ca amenda a fost achitata?!)
Doresc sa stiu daca exista cadru legal pentru a da in judecata Directia venituri buget local sector 2 Bucuresti pentru poprirea pusa pe nedrept si pentru tot disconfortul creat?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Blocare cont de catre anaf, pentru ca plata unei amenzi a fost facuta la bugetul local, nu la bugetul centralizat! Doru Radu Doru Radu Sunt sanctionat cu amenda de 2000 lei, ptr. lipsa sistem alarma, lg. 333/2003, eu fiind PFA. Procesul verbal intocmit de politist ajunge la bugetul local de ... (vezi toată discuția)
Poprire persoana fizica pentru neplata amenzi de circulatie drujbex drujbex Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost executat silit, prin poprire, pentru ca apaream la directia venituri si impozite sector 2 cu niste ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)