avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de evaluare si declaratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de evaluare si declaratie

Buna ziua. Se poate, va rog, sa imi spuneti ce este mai exact "declaratia pentru casa de asigurari" a unui angajat? Dar "fisa de evaluare initiala"? Mentionez ca este vorba de o persoana angajata acum o luna. Multumesc

Alte discuții în legătură

Coasigurat boholt boholt Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca se poate asupra urmatorului aspect. De mai bine de un an de zile s-a terminat concediul de crestere a copilui, de care ... (vezi toată discuția)
Recuperare sumelor de la fnuass pentru concedii medicale siro siro Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dosarul pe care trebuie sa-l depun la Casa de sanatate in vederea recuperii sumelor reprezentand concedii medicale trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediere chiwawa chiwawa Buna ziua, Doresc cateva sfaturi. Ieri am avut o discutie cu seful meu prin care nu vreau sa exercit alta munca care nu tine de departamentul meu. Eu sunt ... (vezi toată discuția)