avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare sumelor de la FNUASS pentru concedii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare sumelor de la FNUASS pentru concedii medicale

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dosarul pe care trebuie sa-l depun la Casa de sanatate in vederea recuperii sumelor reprezentand concedii medicale trebuie sa mai contina si Fisa sintetica la contributia pt.concedii si indemnizatii de la ANAF?
Si daca sumele pe care trebuie sa le recuperez sunt aferente lunii ianuarie si februarie 2014 pot depune dosarul pana la data de 30.04.2014? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: siro , utilizator 11:37, 22 Aprilie 2014
Angajatorul va depune la registratura Casei de Asigurari de Sanatate pentru recuperarea sumelor reprezentand indemnizatii de concedii medicale platite de catre angajatori salariatilor, urmatoarele acte:
1. Cerere de restituire (2 exemplare);
2. Copie dupa Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate (Declaratia 112 anexele A1 si A1.1), aferenta lunii pentru care se solicita restituirea + Centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii;
3. Concediile medicale (exemplarul 2 – roz) aferente lunii pentru care se solicita restituirea ;
4. Fisa sintetica pentru concedii si indemnizatii din ianuarie si pana la data solicitarii, de la Administratia Financiara .
Multumesc pt.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut dosar sume de recuperat de la fnuass pentru indemnizatii fierarita fierarita Ce trebuie sa contina dosarul ce vizeaza recuperarea banilor de la Fnuass pentru indemnizatii? Mentionez ca lucrez la un pfa, am fost angajata acum am intrat ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)