avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz de reesalonare rate credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz de reesalonare rate credit nevoi personale

Sotul meu are un credit de nevoi personale la BCR si in urma diminuarii salariului lunar am solicitat reesalonarea ratelor deoarece nu le mai facem fata dar BCR refuza acest lucru ; mentionez ca sotul meu este cadru activ al Armatei Romane si diminuarea sporurilor nu este mentionata in adeverinta de venit deci nu putem justifica scaderea veniturilor lunare ; in plus in ultima 1/2 de an ni se opresc in plus fata de rata lunara 60 euro deoarece am mai intarziat plata ratelor . Este o situatie disperata , noi de abia platim si ei ne jupoaie mai mult ! Are dreptul BCR sa nu accepte reesalonarea ratelor ? Suntem intr-o situatie disperata si cred ca vom ceda psihic amandoi . Va multumesc tuturor !

Alte discuții în legătură

Credit restant Pysy33 Pysy33 Buna ziua, va contactez in legatura cu un credit de nevoi personale pe care l-am contractat in urma cu 1,6 luni la BCR , fost de fapt o refinantare a unui ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un sfat dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)