avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoane cu dizabilitati in politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoane cu dizabilitati in politie

Bună ziua, sunt o persoana cu certificat de handicap accentuat, am o problema la degetele de la maini, mai pronunțat la mana stanga. Am vrut sa imi depun dosarul pentru un post de ofițer la poliția rutieră, dar mi s-a spus că o sa fiu respins la vizita medicală. Conform legii 448 persoanele cu handicap au dreptul la muncă, eu nu cred ca m-ar fi incomodat cu ceva problema dd la degete sa practic această meserie, credeti ca se poate face ceva in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 3 Februarie 2019
Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească si condiţia de a fi declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaptare autovehicul pentru dizabilități foteaic foteaic Speța: - o persoană are dizabilitate la mâna stângă, degetele, în afară de cel mare, stau tot timpul strânse în podul palmei. Exista vreo prevedere ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala + pensie/indemnizatie de invaliditate? se poate? viorel.cucu2000 viorel.cucu2000 Tatal meu are 61 ani si de doi ani este pensionat cu pensie permanenta pentru boala (TBC). Stagiul de cotizare la CAS este de 29 de ani. De curand a avut un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto marianachita marianachita buna ziua am cumparat un autoturism (matiz), an constructie 2002, inmatriculata in romania, am facut cu proprietarul actele, la taxe si impozite am trecut-o ... (vezi toată discuția)