avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

expertiza tehnica

Buna seara,
Ma poate indruma cineva catre ce specialitate sa solicit expertiza tehnica pentru calcul caldura pausal ?
Cel mai recent răspuns: lizica , utilizator 08:47, 3 Februarie 2019
Daca exista acte care duc la un calcul contabil ar fi o expertiza tehnica contabila.
Expertiza tehnica in instalatii termice, pentru a determina consumul maxim posibil la caloriferele din apartamentul meu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
lizica, utilizator
Daca este vorba de acte expertiza contabila trebuie sa cereti.

Oricum, instanta o sa isi dea seama deoarece cand se discuta verbal in contradictoriu se vede clar ceea ce vrea fiecare...
Are acte spre analiza.
Daca aveti avocat acesta va fi primul judecator al cauzei precum judecatorul raportor de la Curtea Suprema ( ca sa intelegeti).

Cealalta expertiza trebuie ceruta daca nu consumati deloc energie termica.
De pilda, sunteti debransat si trebuie stabilit ca nu consumati absolut deloc din tevile comune ale asociatiei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Conform dispozitii in vigoare administratorul de imobil,periodic pe langa listele lunare de intretinere,are obligatia sa informeze concret si complet proprietarii despre natura sumelor impuse in cotele individule de intretinere precum si modalittaea de calcul si impunere individuala
Din pacate nu am optinut informatii nici daca am cerut in explicatii in scris. Am actionat si in instanta de judecata insa fara succes, am pierdut cu dreptatea pe hartie. Inca o data se confirma ca atat institutiile statului, justitia sunt oarbe si incurajeaza infractiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am debransat de la caldura si sunt obligat in continuare sa platesc catre veolia(fosta dalkia) o cota parte la caldura. Prisecariu Prisecariu M-am debransat de la caldura si sunt obligat in continuare sa platesc catre Veolia(fosta Dalkia) o cota parte la caldura care, luna Decembrie a ajuns la 75 ... (vezi toată discuția)
Obiectivele expertizei tehnice a instalației de încălzire și prepararea apei calde palaceathena palaceathena Asoc de proprietari în cadrul căreia dețin în proprietate un ap. m-a obligat la plata facturii emise de Compania de termoficare pentru întreg imobilul de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza caldura la pausal? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna seara, mai am o curiozitate legata de asociatia de proprietari. Cum se calculeaza conform legii in vigoare, caldura la pausal. Asociatia la care lucrez de ... (vezi toată discuția)