avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort pentru separarea in fapt indelungata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort pentru separarea in fapt indelungata

Locuiesc cu sotia in acelasi apartament dar in camere diferite . Nu ne intelegem deloc. nu am intretinut relatii intime de 8 ani ...... Pot pune divort pentru separarea in fapt indelungata conform art. 935 . Cum se dovedeste in fata instantei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 4 Februarie 2019
Nu este separare îndelungată ci este vorba de neînțelegeri conjugale.
Divortati prin acord ca sa nu aveti probleme cu divorțul.
Pai nu prea sunteti separati deloc. Depuneti divortul prin acord sau culpa comuna.
In Italia de pilda doi soti nu pot divorta niciodata daca locuiesc impreuna.
În România se poate divorta pentru ca nu intereseaza daca soții locuiesc sau nu împreună.
Cu martori dovediti si cu interogatoriul paratei. Problema e ca desfacerea casatoriei va fi din culpa dvs, . Daca nu va deranjeaza acest aspect, cereti divortul din acest motiv, daca va deranjeaza, gasiti altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort vmanea vmanea Doi cetateni romani s-au casatorit in SUA, au inregistrat casatoria si in Romania, Sotul s-a intors definitive in tara, sotia a ramas in SUA. Sotul a ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)
Divort dupa 20 de ani de separare........ ciancu ciancu As dori sa ma sfătuiţi în următoarea problemă. Sunt separată de soţul meu de 20 ani .Din căsătoria noastră a rezultat un copil care acum este major. ... (vezi toată discuția)