avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Calcul cifra afaceri pe coduri caen
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Calcul cifra afaceri pe coduri caen

Cum se determina cifra de afaceri aferenta fiecarui cod caen pentru care se desfasoara activitati? Ma refer la ponderea cifrei de afaceri din activităţile prevăzute la art. 60 pct. 5 lit b) din Codul fiscal:"b) angajatorii realizează cifră de afaceri din activităţile menţionate la lit. a) în limita a cel puţin 80% din cifra de afaceri totală, calculată cumulat de la începutul anului,
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:36, 7 Februarie 2019
Inregistrati pe analitice la conturile de venituri ca sa puteti calcula ponderea.
Inregistrati pe analitice la conturile de venituri ca sa puteti calcula ponderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug114/2018 - incadrare venituri 80% btlreal2019 btlreal2019 Intrebare Intrebare Buna ziua, Referitor la art.66 din OUG 114/2018 si aplicarea scutirilor de taxe societatilor in urmatoarele conditii: a) ... (vezi toată discuția)
Calculul facilităților acordate salariaților cu activitate în construcții: cum se calculează cifra de afaceri totală cumulată de la începutul anului, inclusiv din luna de raportare? tatiana1 tatiana1 Veniturile din vanzarea marfurilor altele decat cele din productia proprie intra in\" cifra de afaceri totala cumulata de la inceputul anului,inclusiv din luna ... (vezi toată discuția)
Calcul pro-rata casa schimb valutar crisciuca2000 crisciuca2000 Buna ziua. Sunt casa schimb valutar. Pe langa veniturile financiare obtinute din activitatea de baza, realizam si venituri din comision western union si ... (vezi toată discuția)