avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate face ceva - probleme cu permisul în Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate face ceva - probleme cu permisul în Germania

Problema mea este următoare, la începutul anului 2017 m-am hotărât sa plec în România sa dau și de permis auto,având niște zile de concediu, m-am înțeles și cu șefu sa iau în avans din concediul din anul în curs, pentru a avea timpul necesar, specific ca îmi expira și buletinul chiar l-am schimbat în martie după ce am luat permisul, am plecat pe 15.01.2017 în Ro, pe 16.01.2017 eram la orele de legislație, începusem școală, am urmat pașii care erau și pe 09.03.2017 am fost admis la traseu, luasem permisul mult dorit. Următorul pas a fost sa schimb buletinul pe care l-am și făcut pe 16.03.2017 aveam noul buletin, cu un drum în Ro am rezolvat doua treburi.Problemele mele au început de când mi sa furat portofelul cred ca prin noiembrie 2018,neavand posibilitatea de a ma duce în România sa îmi fac Buletinul și Permisul am ales variantele, buletinul l-am făcut prin procura și permisul am solicitat de la consulat o autentificare, o foaie care sa dovedească ca am permis în România, când am fost la cei de la permise în Germania sa solicit un nou permis, mi sa spus ca permisul meu este posibil sa fie nu-l pentru ca în perioada când eu am fost sa fac școală auto eram anmelduit în Germania, eu neștiind de legea aceasta. Între timp după ce luasem permisul eu m-am însurat, soția mea având un copil, între timp soția a rămas însărcinată și așteptăm un nou copilaș, doar eu sunt singurul care lucrează și eu nu mai am situația financiara din anul 2017 pentru a-mi permite sa fac școală auto din nou și pe deasupra am nevoie sa ma pot duce la munca si înapoi acasă, trebuie sa conduc, depind de acest permis. Va rog din suflet dacă pot face ceva sa ma îndrumați dumneavoastră,mulțumesc frumos va doresc o seara minunată.
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 12:58, 5 Februarie 2019
Singura solutie este de a cere in Ro eliberarea unui duplicat dupa permisul furat (nu uitati declaratia de furt tradusa).
Viitoarele vacante in Ro o sa cam stati la cozi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Cipr1an Cipr1an Nu prea știu cum sa ma exprim sa ma înțelegeți mai bine, dar cam asta este nelămurirea și îngrijorarea mea,ca majoritatea persoanelor mi-am dorit și eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto libiu libiu buna ziua, am nevoie de ajutor cu ceea ce cred eu ca este o eroare de aplicare a legislatiei pentru preschimarea permisului auto datele de intrare : - in ... (vezi toată discuția)