avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant IFN

Sunt girant intr- un credit la fostul meu soț făcut la IFN. Și el este girant la un credit identic( eu titular, el girant).Pana acum am plătit doar prin girant creditul lui, dar de 2 luni nu am mai plătit( al meu e plătit la zi). Fostul soț nu vrea sa plătească și am primit Înștiințare de executare a debitului restant. Îmi vor propri și salariul meu, deși domnul are salariu??
In situația in care voi plăti prin girant creditul, ma pot îndrepta apoi printr- un proces pentru recuperarea banilor???
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
euyulya, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:28, 4 Februarie 2019
In mod ciudat ca se indreapta direct impotriva dumneavoastra.....
Faceti contestatie la executare ca normal ar trebui sa se indrepte impotriva debitorului daca are venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit FENINA FENINA Pentru un credit contractat la un CAR IFN, neplătit la timp s-a dat dosarul la executor, obligați să plateasca sunt titularul contractului și ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj sedal sedal in perioda casniciei fostul sot a facut niste credite fara instiintarea si acordul meu, acesta fiind unul din motivele pentru care am divortat. daca el nu-si ... (vezi toată discuția)