avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Proces pt drepturi la un contract de muncă din Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Proces pt drepturi la un contract de muncă din Italia

Am avut proces cu moștenitorii unei bătrâne pt care am lucrat 4 ani in Italia... fără contract...care după moartea ei în brațele mele..au refuzat să mă plătească....avct din partea unui Caf...la care m am adresat a tărăgănat aproape 5ani... vrând să-l schimb..m a avertizat că mă costă mult serviciile lui până la acel moment. Am mers mai departe cu el chiar dacă toată documentația cu nume, prenume adrese ale nepoților i le am oferit eu.Intr un final în septembrie 2018 se făceau 5ani de la plângere și mă pomenesc cu o scrisoare din partea avct unde îmi explica că în loc de 20 mii euro trebuie să fiu de acord cu doar 5 mii că de nu...o să mai dureze ani fără garanție că i văd și pe aceștia. I AM ACCEPTAT. dar acum mă consider nedreptățită pt că platindu mi pt cei 4 ani mă așteptam să pot să
i recuperez ca și vechime... aș vrea să găsesc o cale să mă adresez la CEDO . MULȚUMESC MULT DE ATENȚIE....Am prescurtat puțin...sper să fiu înțeleasă

Alte discuții în legătură

Imposibila reziliere contract telekom anielap anielap Am fost pe 11 mai cu o matusa batrana sa-si rezilieze un contract Telekom (ea are telefon de pe vremea C.A.P-ului) pt. ca se muta la nepoti (are o casa ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare dupa 7 ani ellit ellit La data de 01 martie 2004 am intrat in posesia unui imobil ca proprietar de drept si ca proprietar de fapt urmand sa intru dupa decesul vanzatorilor Voicu Ion ... (vezi toată discuția)
Relatia nepot-bunic alenira alenira Conform legii 274/2004, cunosc faptul ca atat nepotii cat si bunicii au dreptul la o buna comunicare intre ei care sa conduca la intarirea afectiunii ... (vezi toată discuția)