avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie Spania spre Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie Spania spre Italia

Locuiesc in Spania si vreau sa plec cu copilul pentru o saptamana in Italia. Pot pleca fara acordul tatalui? Sau, daca trebuie procura din partea tatalui in ce limba trebuie sa fie? Romana, spaniola sau italiana?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:47, 5 Februarie 2019

PROBLEMA AFISARE CONTINUT MESAJ 3057008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania ... Biancamarica2345 Biancamarica2345 Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania in Marea britanie fara procura de acord a tatalui? (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara numai de catre mama angizah angizah Fratele meu este in Italia cu contract de munca. El isi doreste ca sotia si copilul minor sa se duca acolo in vizita. Ce posibilitate are mama sa iasa din ... (vezi toată discuția)