SzaboLiliana 
	    	Utilizator

SzaboLiliana 
	    	Utilizator	    

Buna ziua.Mama mea,pana in ian.2019 a avut pensie de urmas si a lucrat cu jum de norma,a primit in ian.o decizie prin care i se comunica faptul ca trebuie sa ramburseze suma de 66.600 lei,contravaloarea pensiilor din ultimii 3 ani(2016_2018) pe motiv ca nu avea dreptul la pensie deoarececa depasit 35% din val.salariului nediu brut.Mama nu a fost instiintata in 2016 ca legea s.a modificat si a primit pensia fara sa stie ca nu are dreptul. Putem atacacaceasta decizie? Unde facem o conteststie? Sr poate sa aiba castig de cauza,sa nu plateasca aceasta suma,nu are posibilitatea.cum sa procedam? Multumesc
 Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

SzaboLiliana 
	    	Utilizator

SzaboLiliana 
	    	Utilizator	    

Doamna, pana primiti aici raspunsuri, va expira termenul.
Tot intrebati de o gramada de timp.
Cititi decizia aceea si o contestati la autoritatea care e emis-o.
Ce tot asteptati atata...
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea, utilizator
 Carp Mircea, utilizator 	
			 Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Tocmai ca am facut conteststie la casa de pensii MAPN,dar nu am primit niciun raspuns,voiam sa stim daca se poate face contestatie in instanta,sa ne spuna un avocat ce avem de facut,dvs nu m.ati lamurit,multumesc
~ final discuție ~
 SzaboLiliana	                   

Buna ziua.Mama mea este vaduva veteran de razboi si primeste pensie de urmas,din 2005.in acelasi timp si lucreaza cu un contract de munca de jumatate de ... (vezi toată discuția)
	                    SzaboLiliana	                   

Buna ziua.Mama mea este vaduva veteran de razboi si primeste pensie de urmas,din 2005.in acelasi timp si lucreaza cu un contract de munca de jumatate de ... (vezi toată discuția)

Lalanet	                   

Se poate cumula pensia militara cu salariul?  (vezi toată discuția)
	                    Lalanet	                   

Se poate cumula pensia militara cu salariul?  (vezi toată discuția)

nu am	                   

Sunt pensionara  cu pensie de urmas si nu stiu din ce motive mi s-a sistat pensia din 2016-2018 fara a fi anuntata in acest sens.Pot plati aceasta suma in rate ... (vezi toată discuția)
	                    nu am	                   

Sunt pensionara  cu pensie de urmas si nu stiu din ce motive mi s-a sistat pensia din 2016-2018 fara a fi anuntata in acest sens.Pot plati aceasta suma in rate ... (vezi toată discuția)