avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzare sub marca proprie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzare sub marca proprie

Buna ziua. Ca importator, daca ambalarea si etichetarea se realizeaza la fabrica noastra din Romania, vanzarea se poate efectua sub marca proprie? Mentionez ca este vorba de ciorapi pentru diabetici, ciorapi compresivi medicinali pentru varice si alte textile medicale. V-as ramane indatorata mi-ati recomanda un cadru legislativ la care m-as putea raporta sau institutia careia ma pot adresa pentru lamurirea acestui aspect.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:07, 8 Februarie 2019
produsele le vindeti ca dispozitive medicale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichetare produse marca proprie alexpoy98 alexpoy98 Buna ziua. In cazul in care o alta firma produce pentru noi produse ambalate , fara eticheta, urmand ca noi sa efectuam etichetarea la sediu in urma receptiei ... (vezi toată discuția)
Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Etichete gablonturi alinasimona alinasimona Buna ziua , va rog sa ma lamuriti intr-o problema, cit de curind mi-am deschis un magazin , am fost sa iau marfa \"gablonturi \" , si pe eticheta nu scria ... (vezi toată discuția)