avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare angajat client misterios
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare angajat client misterios

Buna ziua,

Lucrez la o firma nationala de Rent-A-Car, periodic suntem evaluati prin programul “client misterios” , evaluarea consta prin inregistrarea convorbirilor telefonice initiata de un client misterios care are o tematica clar definita.
Eu la angajare am fost pusa sa ascult toate integistrarile din fiecare judet ca sa evaluez cine cum lucreaza, eu atunci am comunicat ca dupa parerea mea nu este legal sa inregistrezi pe nimeni fara acordul lui si ca eu nu sunt de acord de aceasta practica, dar nu am primit raspuns.
Este legal sa inregistrezi pe angajat prin telefon de un client misterios?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tapper , utilizator 14:37, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca angajatii au fost informati cu privire la activitatile de monitorizare desfasurate de catre angajator, la motivele si scopurile supravegherii, la detaliile supravegherii sau cu privire la masurile ce vor fi dispuse in cazul constatarii unor incalcari ale regulilor de la locul de munca, atunci este posibil asa ceva.

Informarea angajatilor se realizeaza, de regula, prin regulamentul intern sau printr-o procedura operationala separata de acesta.
Ok, va multumesc.
Am fost informati ca vom fi evaluati prin mail in cursul lunii decembrie si am primit rezultatul si inregistrarea fara alte consecinte deocamdata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la viata privata si de familie din cedo ContSters74561 ContSters74561 Va supun atentiei urmatoarele: - Se încălca articolului 8 din Convenţia europeană, respectiv dreptul la respectarea vieţii private şi de familie ... (vezi toată discuția)
Politia/parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara sms/minute atunci cand te asculta !? bbb789 bbb789 Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat ... (vezi toată discuția)