Lucrez la o firma nationala de Rent-A-Car, periodic suntem evaluati prin programul “client misterios” , evaluarea consta prin inregistrarea convorbirilor telefonice initiata de un client misterios care are o tematica clar definita.
Eu la angajare am fost pusa sa ascult toate integistrarile din fiecare judet ca sa evaluez cine cum lucreaza, eu atunci am comunicat ca dupa parerea mea nu este legal sa inregistrezi pe nimeni fara acordul lui si ca eu nu sunt de acord de aceasta practica, dar nu am primit raspuns.
Este legal sa inregistrezi pe angajat prin telefon de un client misterios?
Daca angajatii au fost informati cu privire la activitatile de monitorizare desfasurate de catre angajator, la motivele si scopurile supravegherii, la detaliile supravegherii sau cu privire la masurile ce vor fi dispuse in cazul constatarii unor incalcari ale regulilor de la locul de munca, atunci este posibil asa ceva.
Informarea angajatilor se realizeaza, de regula, prin regulamentul intern sau printr-o procedura operationala separata de acesta.
Ok, va multumesc.
Am fost informati ca vom fi evaluati prin mail in cursul lunii decembrie si am primit rezultatul si inregistrarea fara alte consecinte deocamdata.