avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obligarea de catre politie a predarii imaginilor de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obligarea de catre politie a predarii imaginilor de pe camere

buna ziua detin camere de supraveghere a locuintei ,pe strada unui vecin i sa spart masina,accesta invoca sa predau la politie imagini de pe camere,accestea nu au surprins unghiul respectiv,insa pe noi prin curte ne-au filmat si nu as vrea sa vada oricine imaginile ,ma poate obliga politia sa predau accceste imagini?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:06, 8 Februarie 2019
Da, politia va poate obliga daca ajuta in ancheta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,azi am primit prin posta atat eu cat si sotul meu,cate ... paula38 paula38 Buna ziua ,azi am primit prin posta atat eu cat si sotul meu,cate o amenda de la politia locala pe legea 61,in care se specifica ca am fost amendati pt ca am ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere video in instanta mboncalo mboncalo Buna ziua. Sa presupunem ca sistemul meu de supreveghere video capteaza o persoana ce comite o infractiune, furt sa zicem, imaginile, se pot folosi ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)