avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire venituri salariale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire venituri salariale

Am situatia in care salariatul are jumatate de norma cu salariul minim si poprire .Pana acum a beneficiat de prevederile alin.3, art 729 din Cod Proc. Civila .
Acum (2019) cand avem trei salarii minime pe economie mai poate beneficia de prevederile articolului respectiv, avand venir salarial tot de jumatate din salariul minim insa din salariul minim pentru constructii?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:27, 8 Februarie 2019
Nu. Se raportează doar la salariul minim standard de 2.080 lei BRUT și 1.263 lei NET.

Se pune poprire pe ce depășește 631,50 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar minim, art. 729 cpc tifa tifa Cum se va aplica art.729 cpc avand in vedere ca \"De la 1 ianuarie 2019, în România există trei salarii minime diferite. Astfel, avem salariul minim brut pe ... (vezi toată discuția)
Retineri pensie de invaliditate ianchis ianchis se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila cheltuieli de judecata si taxe de excecutare silita ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub ... ixarililiana ixarililiana Buna ziua, Am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub slariul minim ) Executorul a decis ca poprirea sa se faca in cota de 1/3 / 1/2conform art ... (vezi toată discuția)