avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Produse handmade cu imagini Disney
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Produse handmade cu imagini Disney

Am o afacere de productie lumanari si as vrea sa stiu daca pictez pe ele imagini Disney si apoi le vand am nevoie de licenta din partea disney? Mentionez ca nu le fac reclama ca fiind produse disney! Sunt produse personalizate la cererea clientului.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
CristeaLumanari, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:58, 8 Februarie 2019
cine factureaza lumanarile, acela trebuie sa aiba licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online lumanari davidp3 davidp3 Salutare, as dori sa deschid un magazin online pentru a vinde lumanari. Am inteles care este codul CAEN pentru o astfel de afacere insa as fi curios daca am ... (vezi toată discuția)
Pokemon go, produse personalizate TinnedKitten TinnedKitten Avand in vedere toata nebunia creata in jurul subiectului Pokemon Go, am o nelamurire: este corecta dpdv legal comercializarea produselor personalizate cu ... (vezi toată discuția)
Perioada garantie smara_radu smara_radu Buna ziua, Reprezint o firma de productie automatizari industriale / panouri LED / reclame personalizate cu LED-uri. Va rog sa ne spuneti ce perioada de ... (vezi toată discuția)