avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocare mandat avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revocare mandat avocat

Cum pot revoca mandatul avocatului in conditiile in care actiunea nu a fost inaintata in instanta, nici la 2 saptamani de la semnarea mandatului si de la plata onorariului avocatului. Mai pot recupera acesti bani, daca avocatul nu a facut nimic pana in acest moment ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:09, 8 Februarie 2019
Buna seara,
Luati legatura cu avocatul si vedeti motivele pentru care nu a depus cererea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera onorariul avocatului? CMirela CMirela Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine? (vezi toată discuția)
Dovada cheltuieli de judecata - onorariu de succes Spider06 Spider06 Buna ziua, am o nelamurire legata de acordarea unor cheltuieli de judecata . Daca pentru un proces se incheie un contract de asistenta juridica in care se ... (vezi toată discuția)
Executare silita onorariu avocat ALIN37 ALIN37 In data de 23 martie 2013 am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces.La primul termen din 9 aprilie 2013 mi-a spus sa aman procesul pentru angajare ... (vezi toată discuția)