Buna ziua! Am o hotarare de fond, atacabila cu apel in termen de 10 zile. Prin aceaata hot s a admis anularea exec silite, anularea tuturor actelor de execuate silita, etc, precum.si obligarea intimatei la plata chelt judiciare - am avut scutire pt taxa de timbru. Intrebarea este: in acest moment, pot face ceva pentru a nu mai avea poprire la locul de munca? Hot abia s a pronuntat, e pe portal, stiu ca dureaza sa vina si fizic si nu stiu daca vor face apel sau nu. As mai avea cateva luni de plata si ma gandesc daca se poate face ceva. Pentru intoarcerea exec silite si recup banilor va trebui sa fac alta cerere? Este tot prin acelasi executor? M am prezentat personal in proces si m au ajutat mult toate raspunsurile si documentatia facuta. Multumesc!
buna ziua. am primit comunicarea exact la 30 zile de la pronuntare. As vrea sa stiu daca atunci cand se trimit comunicarile prin posta, se trimit in aceeasi zi si catre contestator si catre BEJ? conform cu data de pe plicul meu s-a incheiat perioada de 10 zile in care a avut drept de a formula apel, sub aspectul nulitatii, si se pare ca nu au formulat. Este posibil sa fie trimise plicurile in zile diferite sau se respecta o anumita regula? As dori sa formuleze cerere de intoarcere a executarii si sa mi se ridice poprirea dcaca obtin o adresa de la bej. Se mai emite alta hotarare definita sau cum aflu acest lucru? ca banuiesc ca mai dureaza ceva.
Se pare ca nu au mai facut apel, In acest caz, exista vreo posibilitate sa iau de la judecatorie ceva prin care sa imi ridic poprirea de la munca? am solicitat la BEJ dar nu am niciun raspuns. Multumesc!