avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre personalul asimilat magistratilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre personalul asimilat magistratilor

Buna ziua! Stie cineva ce se va intampla cu functiile acelea asimilate magistratilor? Am auzit ceva referitor la faptul ca sunt pe cale sa fie desfiintate sau modificate pentru a fi exclusi din corpul magistratilor format din judecatori si procurori...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 13 Februarie 2019
Forumul acesta mai functioneaza??
Acest Forum , functioneaza ... insa probabil nu avem ce raspuns sa oferim , intrucat nu exista un act normativ in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre personalul asimilat magistratilor... Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stie cineva ce se va intampla cu functiile acelea asimilate magistratilor? Am auzit ceva referitor la faptul ca sunt pe cale sa fie desfiintate sau ... (vezi toată discuția)
art. 278^1 c.proc.pen. xuser xuser Am si eu o nelamurire... Din ce cauza nu se prea da castig de cauza plangelor contra ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata? Adica daca va ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar penal Just-drept Just-drept Procurorul de caz a clasat solutia de NUP într-un dosar penal. Prim-procurorul a mentinut solutia clasata de procurorul de caz. Judecatorul de camera ... (vezi toată discuția)