avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezlipire teren aferent imobil, pentru parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezlipire teren aferent imobil, pentru parcare

Intr-un imobil cu 15 apartamente, terenul din jurul construcției, care este proprietate comuna, este folosit ca loc de parcare. Se poate face dezlipirea loturilor ( parcărilor) ? Unele locuri sunt cu acces direct din strada, perpendicular pe bloc iar unele in lateral, cu acces pe lângă imobil.
1.Cine poate depune cerere?
2. Dacă pe un lot este canalizarea sau accesul la gaze, se pot atribui acestea pentru parcare?
3.Locul pt parcare poate fi pana la baza construcției?
4. Ce regim are terenul comun pe care se face accesul?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna ... horia.popescu.92 horia.popescu.92 Buna ziua, Am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna cu un teren de 14mp pentru parcarea auto. In curtea imobilului , pe langa spatiile comune ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)