avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum se obtine licenta pentru o asociatie umanitara?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum se obtine licenta pentru o asociatie umanitara?

Cum poate o asociatie umanitara sa beneficieze de impozit de la firme? Din cate am inteles avem nevoie de un serviciu social licentiat( dar nu stim exact ce inseamna lucrul acesta)
Cel mai recent răspuns: Gabriela05 , utilizator 09:47, 12 Februarie 2019
Va rog sa cititi cu rabdare informatile de la adresa [ link extern ] /
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acreditare furnizori de servicii sociale nicu_baciu@yahoo.com nicu_baciu@yahoo.com Pentru a beneficia de redirectionare din impozitul pe profit o asociație non profit, de la societăți comerciale,am înțeles că trebuie obținută o ... (vezi toată discuția)
Totul despre deschiderea unei asociatii umanitare Gabriela0506 Gabriela0506 As dori si eu sa stiu tot demersul pentru a deschide o asociatie umanitara avand ca scop ajutorarea famililor nevoiase in ce priveste asigurarea unei locuinte? (vezi toată discuția)
Asociatie umanitara leeadar leeadar BUNA ZIUA! DACA INFIINTEZ O ASOCIATIE UMANITARA POT SA-I CER ACREDITAREA IMEDIAT DUPA INFIINTARE? POT SA ACCESEZ FONDURI NERAMBURSABILE PE O ASOCIATIE ... (vezi toată discuția)