avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acreditare furnizori de servicii sociale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acreditare furnizori de servicii sociale

Pentru a beneficia de redirectionare din impozitul pe profit o asociație non profit, de la societăți comerciale,am înțeles că trebuie obținută o autorizare speciala de la Ministerul muncii și Protecției sociale ,chiar dacă ea este constituita prin Ministerul justiției, și prin Anaf.?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:54, 31 Iulie 2019
Da, este corect ceea ce ati auzit. Cititi la adresa [ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
george-neagu, moderator
A fost o perioada in care pentru a primi sponsorizari de la microintreprinderi a existat o conditie de a avea un serviciu social licentiat. DIn 1 aprilie 2019 nu mai exista o asemenea cerinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 25/2018 , art 56 Romica Dinca Romica Dinca Buna ziua! Am o scoala de fotbal pentru copii. As dori sa mi spuneti, va rog, daca eu ca si entitate nonprofit pot beneficia de aceasta ordonanta, si implicit ... (vezi toată discuția)
Noutate legislativa: registrul ong sponsorizabile / care pot beneficia de 2% / 3,5% radumititean radumititean In Monitorul Oficial 223 / 22.03.2019 s-a publicat Ordinului ANAF 819 / 2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului ... (vezi toată discuția)