avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima imatriculare

Se mai pot face cereri pentru recuperarea taxei de prima imatriculare?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 12:11, 12 Februarie 2019
Cand ati achitat taxa? Pentru toate taxele achitate pana in august 2018, nu se mai pot face cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea banilor pe imatricularea auto deea18 deea18 este adevarat ca cei de la imatriculari intorc bani pe prima taxa de imatriculare ,voi ce spuneti este asa sau numai vb in vant (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Referitor la restituirea taxei pe poluare pentru autovehicule. Nu am stiut despre aceasta actiune iar cand am aflat trecuse termenul (august 2018) ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima imatriculare MIOARA GHERGHICEANU MIOARA GHERGHICEANU Buna ziua,as dori daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta taxa de prima imatriculare,am citit textul de lege dar nu inteleg,nu se regaseste ceea ce ma ... (vezi toată discuția)