avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa poluare

Buna ziua.
Referitor la restituirea taxei pe poluare pentru autovehicule.
Nu am stiut despre aceasta actiune iar cand am aflat trecuse termenul (august 2018) de depunere a cererilor la Finante. Am depus totusi cerere, la care am primit raspuns negativ. Acum ma pot adresa instantei, dar, pentru ca trebuie sa achit o taxa de timbru de 200 lei, as vrea sa stiu daca are rost. Adica, in aceste conditii, exista posibilitatea ca instanta sa decida restituirea taxei achitate?
Cu multumiri,
Corina Grigorescu
Cel mai recent răspuns: Corina Grigorescu , utilizator 10:08, 7 Noiembrie 2019
Actiunea se va respinge.
Din pacate ati iesit din termenul legal in care se putea solicita restituirea.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare fabi_arina fabi_arina Am platit taxa de poluare in august 2010 in Constanta. Cand si cum recuperez banii? (vezi toată discuția)
Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)