avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi se plătește indemnizația de concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi se plătește indemnizația de concediu medical?

Dacă sunt internată mi se plătește indemnizația de concediu medical?
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 12 Februarie 2019
Angajatorul stie de internarea dvs.? Din ce motiv v-ati internat, boala obisnuita sau accident de munca? Vor trebui aduse la angajator certificatele de concediu medical pentru a le putea plati...
Numai daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru acordarea concediului medical....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cu probleme dibella dibella In timpul concediului medical am plecat din tara si m-au depistat. Este vorba de o fractura la picior, anuntat ca accident pe drumul spre serviciu. M-au cautat ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediu medical si de crestere copil pana la 2 ani ContSters114672 ContSters114672 Sunt angajata din 15.06.2011. Din 15.06.2009 pana in 14.06.2011 am lucrat la un alt angajator. Deci am vechime neintrerupta mai mult de 2 ani. Din 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical t1t1 t1t1 Am o nelamurire.daca un salariat face atac cerebral si este in concediu medical cine si cat il plateste si pe ce perioada?are salariul in cartea de munca de ... (vezi toată discuția)