avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Comunicare Hotarare Civila cu continut eronat - cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Comunicare Hotarare Civila cu continut eronat - cum se poate corecta ?

Buna seara,

Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de partajare a bunurilor comune, ca urmare a depunerii cererii de intampinare si cererii reconventionale de catre parat.
Problema este ca in cererea de intampinare si in cea reconventionala paratul a cerut doar masina sa i se atribuie in natura, nu si imobilul (apartamentul) - a ramas un exemplar al acestei cereri si in instanta, un exemplar il am si eu.
Cum pot indrepta aceasta greseala de redactare a Hotararii Civile...dat fiind faptul ca s-a gresit la redactare...prima infatisare pentru
partajul bunurilor comune o am pe 11.12.2009...pot contesta acum aceasta Hotarare...sau o contest/aduc la cunostinta greseala redactarii atunci...pe 11.12.2009 ?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:24, 19 Noiembrie 2009
buna ziua
hotararea de divort se refera doar la divort, pentru ca ,cererea de partaj a fost disjunsa si aveti teremen ,deci cu privire la bunurile ce urmeaza sa fie partajate aveti ocazia sa le enumerati in totalitate la primul termen de judecata daca aveti dubii in ce priveste aceste bunuri .
av dh
Nu inteleg la ce greseala de redactare va referiti.S-a pronuntat divortul, se continua partajul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort ambigua. trebuie apel? micheller micheller In hotarare, instanta pe de o parte disjunge judecarea partajului de divort, dar pe de alta parte, admite cererea reconventionala a paratului, in care solicita ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj mancipri mancipri speta . sotia introduce actiune de divort . cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului ( consum excesiv de alcool , agresiv ). nu cere partajul . ... (vezi toată discuția)