Absențele fiicei mele nu apar în catalog. În condițiile în care pot dovedi dincolo de orice dubiu că fiica mea a absentat cu săptămânile de la scoală, cui mă pot adresa?
Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul saptaminilor) pentru ca mama ei n-a dus-o, pur si simplu, la scoala. Problema este ca aceste absente nu apar in catalog, iar invatatoarea neaga ca fiica mea ar fi lipsit. Fiica mea sta incuiata singura in casa de dimineata pina seara, si asta cu complicitatea scolii.
Directiunea scolii are o atitudine ostila fata de mine si Inspectoratul scolar, pe care l-am sesizat, mi-a raspuns in doi peri. In conditiile in care pot dovedi dincolo de orice dubiu ca fiica mea a absentat cu saptaminile de la scoala, cui ma pot adresa? Va multumesc pentru orice sfat, sugestie.
Asa este, lipsa de la scoala este un lucru negativ daca nu are justificare. Important e sa nu actionati agresiv impotriva mamei si a scolii, ca astfel nu veti obtine rezultate pozitive pentru dv. si fiica dv.
Vehementa asta poate avea un rol important impotriva dv. si a copilului. Asta va spun, ca nu doar scopul, dar si mijloacele conteaza.