avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Act aditional pentru plata
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Act aditional pentru plata

Buna ziua,

Am avut un proiect european care s-a desfasurat in perioada 2016-2018, in acest proiect a trebuit sa contribuim cu un procent de 20%. Prin urmare, am decis, noi echipa de proiect, ca sa asiguram contributia de 20%, sa nu fim platiti in perioada proiectului urmand a fi platiti din sold, dupa finalizarea proiectului si aprobarea raportului.
Acum am primit soldul, doar ca dna contabila mi-a spus ca nu are cum sa ne plateasca acum fiindca nu a inregistrat in revisal. Eu am facut acte aditionale, dar cu data de acum 01 ianuarie 2019, ( nu le-am inregistrat inca), pontajele etc. insa dna contabila spune ca nu are baza legala sa ne inregistreze si sa faca plata retroactiv. Cum ar trebui sa procedez ca sa fie legal? Suntem institutie de invatamant.

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar minanika minanika Buna ziua, Am avut un proiect european care s-a desfasurat in perioada 2016-2018, in acest proiect a trebuit sa contribuim cu un procent de 20%. Prin ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim inregistrare revisal arlette arlette Buna ziua Rog indrumare la urmatoarea situatie: La data de 01 martie a expirat contractul colectiv de munca.Angajatorul a intarziat invitatia la ... (vezi toată discuția)
Falsificarea pontajului de munca catalin060666 catalin060666 buna ziua as dori si eu cateva lamuriri.e vorba de falsificarea unui pontaj in urma careia persoana incriminata este cercetata de comisia de disciplina.la ... (vezi toată discuția)