avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Împuternicire auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Împuternicire auto

Buna ziua,
Ma puteți ajuta va rog cu un model de împuternicire auto prin care o companie, împuternicește o persoana fizica sa asigure, sa înregistreze, sa se ocupe de înmatriculare, sa reprezinte compania in fata organelor de ordine referitor la mașina respectiva, sa conducă vehiculul in țara și in străinătate. Aceasta procura trebuie sa fie ingregistrata la un notar? Sau este îndeajuns semnătura administratorului companiei și ștampila companiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 14 Februarie 2019
trebuie redactata si autentificata la un birou notarial
Este necesara procura notariala
Contactati birou notarial care detine modelul cadru care se personalizeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model procura sasa23 sasa23 Buna,unde pot gasi un model de procura,aceasta trebuie semnata doar de catre cel care imputerniceste o anumita persoana? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism pe numele sotiei Visarex Visarex Buna ziua, O intrebare scurta: Vreau sa cumpar un auto din alt judet. Problema este ca vreau sa o inmatriculez pe numele sotiei, insa nu vreau sa o iau si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto in baza unei procuri - poate fi facuta de consilierii juridici? siempreska siempreska Buna! Ma intereseaza daca un consilier juridic poate face demersurile pt o inmatriculare auto pe baza unei procuri; procura trebuie sa fie una notariala? sau ... (vezi toată discuția)