avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract plasare forta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract plasare forta de munca

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat :s-a facut un contract pentru furnizarea de servicii plasare forta de munca intre doua firme .(mentionez ca firmele sunt ale aceluaisi administartor)
La un eventual control eu ma gandesc ca vor cere justificare pt acest contract.Trebuie sa le facem fisa la fiecare in parte ?
Ce justificare trebuie sa am la contract
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:52, 21 Aprilie 2020
Nu cred ca trebuie justificare pentru incheierea acelui contract ...
noi suntem firma de constructii ,insa asa s-au gandit ei sa faca un ctr intre doua firme si apoi sa facturam catre aceasta firma lunar.
Am trecut pe contract prestari servicii (nu am trecut plasare forta munca),este corect?
Care este obiectul acelui contract ?
obiectul ctr nici eu nu stiu cum este mai bine sa-l fac.
De fapt,am trecut furnizarea de servicii de plasare a fortei de munca insa,cineva mi-a spus sa trecdecat prestari servicii.Nu stiu cum este mai corect.
Cine face furnizare trebuie sa fie autorizat . ....iar daca efectueaza asa ceva fara a fi autorizat atunci risca sanctiuni contraventionale.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Agent de munca temporara (?) Este legal ca o societate care, printre altele, are ca obiect de activitate si “selectia si plasarea fortei de munca” sa isi trimita anjajatii sa ... (vezi toată discuția)
Iintrebare alina240 alina240 Buna ziua , as avea si eu unele intrebari daca ma poate ajuta cineva? 1.O firma X din RO are contract de prestari servicii in constructii cu o firma dintr-o ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere forta de munca animis animis Buna ziua, Trebuie sa intocmesc un contract de \\"inchiriere\\" forta de munca si nu stiu cum sa il fac. Angajatii vor lucra in aceeasi localitate si doar ... (vezi toată discuția)