Augustin291986 
	    	Utilizator

Augustin291986 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Mergeți cu hotărârea cu mențiunea definitivă la serviciul rutier de pe raza domiciliului dvs si faceti cerere pentru restituirea permisului .
 Augustin291986 
	    	Utilizator

Augustin291986 
	    	Utilizator	    

Intre timp am schimbat domiciliu.permisul este trimis la adresa de înainte de era cand mi l a ridicat politia?
Sebastian Murariu a scris:
Buna ziua,
Mergeți cu hotărârea cu mențiunea definitivă la serviciul rutier de pe raza domiciliului dvs si faceti cerere pentru restituirea permisului .
~ final discuție ~
 Augustin291986	                   

Ce inseamna acest raspuns la proces?multumescSolutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (4) C.pr.pen. raportat la art. 396 alin. (10) C.pr.pen., art. 83 C. ... (vezi toată discuția)
	                    Augustin291986	                   

Ce inseamna acest raspuns la proces?multumescSolutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (4) C.pr.pen. raportat la art. 396 alin. (10) C.pr.pen., art. 83 C. ... (vezi toată discuția)

Mercury1975	                   

Sa primit această sentință,,,va primi permisul înapoi,,,msºo portal.just.ro/29( 
35 
Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)
	                    Mercury1975	                   

Sa primit această sentință,,,va primi permisul înapoi,,,msºo portal.just.ro/29( 
35 
Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)

Arghil	                   

Buna vrau sa stiu la ce sa astept         
Solutie pe scurt: În baza art. 396 alin. (1), (4), (10) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabile?te ... (vezi toată discuția)
	                    Arghil	                   

Buna vrau sa stiu la ce sa astept         
Solutie pe scurt: În baza art. 396 alin. (1), (4), (10) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabile?te ... (vezi toată discuția)