avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere registru de zilieri prin posta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere registru de zilieri prin posta

registrul de zilieri infiintat este depus la itm prin posta. de pe plic reiese data depunerii la posta- 05.09.2018, data primirii de catre itm este 07.09.2018. se poate considera ca societatea a depus registrul in termen legal? daca raspunsul este "da", ma intereseaza un temei legal. multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
cristina_b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 15 Februarie 2019
Da, societatea a depus registrul in termen legal.... Desi Legea nr.52/2011 nu face referire la o astfel de situatie , prin asemanare, se aplica prevederile Codului de procedura civila ;

art. 165 - Data îndeplinirii procedurii

Procedura se socoteşte îndeplinită:
....
2. în cazul citării ori comunicării altui act de procedură efectuate prin poștă sau curierat rapid, potrivit art. 154 alin. (4) și (5), procedura se socotește îndeplinită la data semnării de către parte a confirmării de primire ori a consemnării, potrivit art. 163, de către funcționarul poștal sau de către curier a refuzului acesteia de a primi corespondența;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea la sedinta de informare - procedura tehnica tatutzul tatutzul bun gasit intrebarea 1: pentru chemarea paratului la sedinta de informare, care este procedura tehnica ce trebuie urmata? intreb aceasta deoarece, in ... (vezi toată discuția)
Procedura de comunicare conform noului cod de procedura civila popescumarin popescumarin procedura d e comunicare este legal indeplinita daca nici o persoana nu a fost gasita la domiciliu iar postasul a depus plicul la cutia postală? Cf. art 163 ... (vezi toată discuția)
Rãspuns la întâmpinarea anaf malina2000 malina2000 Buna ziua Am depus un dosar de recuperare taxa auto . Am primit in schimb o intampinare de la finante in care se solicita \\\\"respingerea actiunii ca fiind ... (vezi toată discuția)