avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inregistrare sedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inregistrare sedinte

Am urmarit o sedinta de consiliu local de la municipiu de luna trecuta incarcata pe youtube. Sedintele tinute cu ocazia adunarilor generale a asoc. de proprietari pot fi inregistrate ? Dar doar pt. noi. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 10:57, 20 Februarie 2019
Despre ce inregistrare faceti vorbire ?
Inregistrare audio sau video ?
Pentru inregistrare video ,avand in vedere caracterul special al informatiilor si datelor stocate,este obligatoriu sa detineti acordul participantilor la adunarea generala a membrilor proprietari
Inregistrarile de la primarie erau video plus audio. Scuze, despre ce informatii si date stocate cu caracter special vorbim la o sedinta de bloc ? Adunarea se tine in fata blocului pe domeniul public cu o mana de oameni care abia asteapta sa pleca acasa. Sa inteleg ca pt. cea audio nu este nevoie de acord ? Multumesc.
Nu mai bagati in seama pe ynocentta.
Polueaza total inutil acest forum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ? max36 max36 Este legal sa inregistrezi video si audio o sedinta de adunare generala,chiar daca anunti la inceputul sedintei ca faci acest lucru ? (vezi toată discuția)
Montare camera video hol bloc/palier yesh yesh Buna ziua, Stiu ca s-a tot discutat despre acest subiect: \"montare camera video palier bloc\", am o situatie similara...insa mi s-a spus ca au aparut noi ... (vezi toată discuția)
Montare camere video la intrare in bloc si pe paliere dianahauk dianahauk Locuiesc intr-un bloc care are propia asociatie de proprietari. la ultima sedinta s-a discutat despre montarea camerelor video la intrare in bloc si pe ... (vezi toată discuția)