avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere auto furate................
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere auto furate................

Buna ziua,
Vreau sa cumpar masina de la fiica mea.Locuim la aceeasi adresa.Numerele auto i-au fost furate,cu tot cu suportul lor de plastic.Am declarat la politie furtul lor(m-a tinut 3 ore pt declaratii-vreo 5 formulare).Acum vreau sa fac actul de V-C cu fata mea apoi sa o inmatriculez pe numele meu.(avem acelasi nume de familie,fiind fata mea - nu adoptata).Doresc sa pastrez acelasi numar de inmatriculare cand o voi inmatricula la politie. ( reamintesc : placutele cu numerele de circulatie au fost furate).Intrebare :
- unde si pe ce act mentionez ca vreau sa am acelasi numere de inmatriculare?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 19 Februarie 2019
la momentul incheierii formalitatilor de inmatriculare,inspectorul de la SPR va intreba daca vanzatorul ridica pretentii asupra numerelor de inmatriculare-daca intentioneaza sa le pastreze iar dv veti informa ca vanzatorul este fiica dv si ca nu intentioneaza sa pastreze placuteled e inmatriculare
Vi se va elibera al doilea rand de placute de inmatriculare
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul vand noul proprietar refuza inscrierea in circulatie octavian744 octavian744 Buna seara ! Cum pot rezolva daca noul proprietar al autovehiculului refuza inmatricularea masinii vandute acum 2 luni . Exista , act de vanzare -cumparare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism fara o placa numar inmatriculare ionel1966 ionel1966 Vreau sa radiez o Dacia Solenza prin scoatere definitiva din circulatie dar nu stiu unde este o placa cu nr. inmatriculare. Detin teren unde sa o depozitez. In ... (vezi toată discuția)
Numere furate ovidiu_6751 ovidiu_6751 Buna seara ieri seara mi s-au furat numere de pe masina...cum as putea sa le recuperez? o sa am probleme pt ca masina nu este pe numele meu si am doar un ... (vezi toată discuția)