avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Neconcordante ANAF-REVISAL in SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Neconcordante ANAF-REVISAL in SPV

Buna ziua,
Ce parere aveti referitor la neconcordantele trimise pe SPV intre decl 112 si revisal dupa ce le verifici luna de luna, unde spun ei ca este problema, nici nu stiu unde ar trebuii sa ma adresez?
Eu de exemplu la o firma unde a incetat un singur cim care a fost inregistrat pe firma, trimit revisal la 3 sept si d700 pt scoatere cu 3 sept din evidente si ei aici trimit neconcordante.
Va rog sfatuiti-ma si pe mine ce ar trebuii sa fac.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere cu ca sub 100.000 euro debutant2013 debutant2013 Buna ziua, microintreprindere cu CA sub 100.000 Euro la 31.12.2022, activitate de comert cu amanuntul si cu doi salariati cu CIM partial, cei doi salariati nu ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare concediu pentru crestere copil pana la 2 ani alina.neacsu alina.neacsu Buna ziua. Incep prin a va prezenta neconcordanta semnalata pe SPV la D112 intre numarul de salariati raportati in D112 si numarul de personal din ... (vezi toată discuția)