avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Doresc să fac un website de comerț electronic pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Doresc să fac un website de comerț electronic pentru clienți din afara României. Cărei legislații va fi supus acel site?

Buna seara,

Am si eu o nelamurire cu privire la clientii unui website:

Doresc sa fac un website de comert electronic, cu alta extensie decat .ro (pentru Romania) si vrea sa stiu daca clientii acelei tari, trebuie sa indeplineasca legislatia romana (cuprinsa in termeni si conditii), daca doresc cumpararea de produse de pe aceasta platforma online, sau eu trebuie sa indeplinesc legislatia tarii respective din care clientii fac parte.

Va multumesc si astept un raspuns!
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: markomarius1 , utilizator 16:06, 23 Martie 2019
toate agentiile fiscale sunt atente la transferul de bani intre firma si proprietarii fizici. iar cand acest lucru se petrece pe un traseu care ar trebui sa implice doar firme (chiar daca au acelasi proprietar), vor fi si mai atenti. nu e o chestie de legislatie, e o chestie de bune practici
As mai avea o intrebare, totusi, daca mi s-ar putea raspunde:

Daca in cadrul website-ului, clientii care doresc sa achizioneze produse la un pret redus, trebuiesc sa fie membrii (in schimbul platii unei taxe de membru), poate fi catalogata o practica ilegala? In loc sa cumpere voucher, trebuie sa fie membrii!

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Dețin o firmă cu sediul în usa, cum pot înființa un magazin online în românia? alinaev alinaev Buna ziua, Detin o firma in USA si recent am avut o multime de cereri de la clientii din Romania sa deschidem un site in limba romana. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)