avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul - ce Va executa ? Ce hotarare ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul - ce Va executa ? Ce hotarare ?

Sora mea are un proces pe rol cu acordarea unui drept salarial.

Însă, un coleg a câștigat primul procesul de la Tribunal și de la Curtea de apel, iar ceilalți colegi,
la fel ca și sora mea, l-au urmat - au făcut un proces la fel.

Colegul vrea să ceară instituției angajatoare
sa ii dea sumele de bani câștigate prin hotărâre judecătorească

Ajutați-ne cu un sfat vă rugăm :
- ce hotarare să ceară să se execute ? Cea de la Fond ? sau cea de la Apel ?
- ca hotărârea să se poată executa, ce va trebuie sa facă al nostru coleg ?
Hotărârea se mai cere a fi legalizată ? să se pună stampila că este definitiva și irevocabila ? Va trebui să se plătească ceva ? —. taxă de timbru ?.......?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 20 Februarie 2019
Daca Curtea de Apel nu a modificat hotararea Tribunalului , atunci ce a decis Tribunalul se pune in executare.

Daca Curtea de Apel a modificat hotararea Tribunalului , atunci ce a decis Curtea se pune in executare.

Este oportun ca hotararea sa fie legalizata.

Legalizare hotarare judecatoreasca
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare - taxe ? + cand plata ? + .... oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne indrumati, in sensul sa ne spuneti ce trebuie sa facem pentru a executa o hotarare judecatoreasca. - sora mea a castigat ... (vezi toată discuția)
- salariatul are obligația să notifice în scris pe angajator ... oanaportar oanaportar - salariatul are obligația să notifice în scris pe angajator - ca să pună în executare benevolă o hotărâre judecătorească - înainte de a cere la ... (vezi toată discuția)