avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caducitate contract de asociere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caducitate contract de asociere

S-a incheiat un contract de asociere intre un consiliul local, un club sportiv si o societate comerciala avand ca obiect asocierea acestor parti in vederea preluarii activitatii clubului sportiv in cauza de catre societatea comerciala, cu toate dr si oblig ac, inclusiv a dr de folosinta gratuita asupra bazei sportive, pe o perioada de 49 ani, incepand cu data aprobarii prezentului contract de catre Consiliul Local.
Se poate desfiinta acest contract pentru caducitate avand in vedere faptul ca acest contract a fost aprobat de Consiliul Local ulterior preluarii efective a bazei sportive de catre societatea comerciala ?

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pe domeniul public al statului zaganescu zaganescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia un contract de comodat pentru un teren aflat in domeniul public al statului si in administrarea unei ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea functiei de consilier local cu cea de membru al consiliului de administratie la clubul sportiv de drept public Covimi Covimi Cine imi explica si mie daca functia de consilir local este compatibila cu cea de membru in consiliul de administratie a unui club sportiv de drept public, ... (vezi toată discuția)
Filiala, asociatie sportiva sau club sportiv bulgaras10 bulgaras10 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-un aspect! Am construit o mica baza sportiva in provincie,dar in acelasi timp,sunt in Consiliul Director la ... (vezi toată discuția)