avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tripla executare in accelasi contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tripla executare in accelasi contract

buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand am cumparat casa,in casa nu locuieste nimeni de ani de zile,eu doresc sa vand accest imobil,dar persoana care are accel drept se opune,si deschide tot felul de actiuni in instanta tocmai pt a ma impiedica sa vand,astfel a obtinut o ordonanta prezidentiala in care invoca faptul ca nu are unde locui desi ea detine un alt imobil unde este proprietara,si spune ca eu nu ii permit accesul in casa,eu nici nu locuiesc in localitatea respectiva,actinile pe care le face in instanta eu nu stiu de ele ,trebuie sa urmaresc mereu siteul judecatoriei sa vad daca mai am vreun proces pe rol,in urma ordonantei sa emis o executare silita,am contestat-o si am avut castig de cauza,apoi a deschis alt proces obligatia de a face,nu am stiut de proces ,si in urma accestui proces a obtinut alta executare ,care sa pus in aplicare,dupa 6 luni ma trezesc cu alta executare,avand accelasi obiect in accelasi dosar,pt acceasi clauza din accelasi contract al imobilului.acceasta persoana vine cu executorul apoi a doua zi pleaca din imobil si cand afla ca am venit cu clientii sa vand casa,imi deschide iar procese,cum este posibil sa se admita 3 executari pt acceasi cauza? ce pot face sa ma apar,pt ca executorii imi impun si niste cheltuieli foarte mari de executare,ea cere cheltuieli de judecata,am ajuns la disperare,va rog din suflet ajutati-ma
Depinde ce drept are sau daca nu are drept.
Trebuie analizate actele in astfel.de cazuri.
Singura solutie este sa colaborati cu un av din localitatea respectiva pt a va urmarii cauzele.apara interesele etc.
De cati ani nu mai locuieste acolo? dreptul de abitatie se stinge si prin neuzul acestui drept timp de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inițierea unui nou proces pentru anularea unui drept de abitație. ce șanse am, ținând cont de faptul că deținătorul dreptului a distrus parțial casa și nici nu mai locuiește acolo? paula38 paula38 Buna ziua,situatia mea este una complicata,in 2014 am intentat un proces pt inlaturarea unui dr de abitatie dintr-un contract de vanzare -cumparare,motivul ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua problema mea este urmatoarea ,detin un imobil iar pt o camera este instituit un drept de abitatie viagera ,din diverse motive implicit distrugere am ... (vezi toată discuția)
Putere de lucru judecat paula38 paula38 Buna ziua,situatia este urmatoarea,in 2016 sa admis o ordonanta prezidentiala intr-un proces ,nu am fost citata ,nu am stiut de existenta accestei ordonante,am ... (vezi toată discuția)